Nieuws
De Blaasbalgen te gast bij de ZZF Kids Rally

Het is zaterdagochtend als de leden van Feestkapel De Blaasbalgen om half tien verzamelen in “De Vrolijke Noot”. Vandaag zijn De Blaasbalgen te gast bij de 2e editie van de ZZF kids Rally en gaan hiervoor naar de ENAG in Voorburg.  ZZF, wat is dat?? Dit is het Zeldzame Ziekte Fonds. En kinderen met een zeldzame ziekte kunnen hiervoor inschrijven.

Madurodam is het start- en eindpunt. De kinderen rijden in mooie, exclusieve, sportieve auto’s met een tussenstop bij kazerne Delft van de Brandweer Haaglanden en de ENAG in Voorburg. Hier staan De Blaasbalgen iedereen muzikaal in te halen, krijgen alle kinderen een presentje en staat een clown haar ballonnen kunsten te vertonen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter