Nieuws
Volleybalkampioenen en promotie bij VOLEVO

Op de laatste competitiedag voor de jeugdteams vanaf 12 jaar en dames- en herenteams kon VOLEVO liefst 7 teams tot kampioen huldigen. Op deze sportieve dag in De Fluit leefde het publiek enthousiast mee met spannende rally’s. Tegelijkertijd organiseerde VOLEVO in De Fluit een succesvolle inzameling voor de Voedselbank en konden de jongsten een ‘After Paas Speurtocht’ volgen.

Bij de jongens onder 18 jaar werd JC1 (hoofdklasse) kampioen. Dit team liet de concurrentie ver achter zich. Bij de meisjes onder 18 jaar waren er 3 kampioensteams: MB1 (hoofdklasse), MB3 (2e klasse), MC2 (1e klasse) en het gemengde jonge team N6.1 (1e klasse). De meisjesteams MA1 en MC1 deden in de 2e helft van het competitieseizoen ervaring op in de hoogste jeugdklasse, de Topklasse. Daarbij wist MC1 als 2e te eindigen. Komende zaterdag 20 april is het laatste CMV-toernooi van dit seizoen voor VOLEVO jeugd van 6 t/11 jaar met dan nog meer sportieve prestaties.

Bij de dames gaat het om Dames 2 en Dames 5. Deze teams werden elk kampioen in hun 1e klasse competities en promoveren beide verdiend naar de promotieklasse. Heren 1 en Dames 1 waren vorig jaar al gepromoveerd naar achtereenvolgens de 3e en de 2e divisie en eindigden dit seizoen op plek 5 en 6. Daarmee kwamen Heren 1 en Dames 1 ruim in de bovenste helft van de eindstand terecht. Volgend seizoen gaan zij weer voor promotie of zelfs kampioenschap.

Maar eerst kunnen de volleyballers zich komende tijd uitleven met beachvolleybal op de 4 nieuwe VOLEVO beachvelden op Sportpark Westvliet. In de avond van 13 april vierde de vereniging de afsluiting van het competitieseizoen uitbundig in sporthal De Fluit, de thuisbasis van VOLEVO.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter