Nieuws
Human Rights Talk met Amnesty International bij bibliotheek

Een bericht van de bibliotheek: ‘Wil jij graag met anderen in gesprek over thema’s als discriminatie & racisme, vluchtelingen & migranten of demonstratierecht? Dan kun je gratis deelnemen aan onze ‘Human Rights Talk’ in Bibliotheek Voorburg op zaterdag 20 april van 14.00 tot 15.30 uur.

Onder leiding van gespreksleiders worden ervaringen en ideeën uitgewisseld. Ook verdiep je je in een onderwerp. Waardoor is je mening over dit onderwerp gevormd? Hoe is dat bij anderen? Door het gesprek aan te gaan, kom je tot interessante inzichten.
Wat vind jij ervan dat we elkaar vanwege onze huidskleur of ons geloof discrimineren? Of dat we elkaar op onze afkomst en ons ras aanspreken? Misschien heb je het gevoel dat je privacy en veiligheid online worden geschonden. Of wil je van gedachten wisselen over demonstratierecht. Hiervoor is alle ruimte tijdens deze Human Rights Talk!

We organiseren deze Human Rights Talk samen met Amnesty International.

Waar en wanneer?  Waar: Bibliotheek Voorburg, Koningin Julianalaan 257. Zaterdag 20 aprilvan : 14.00 – 15.00 uur. Je hoeft voor deze activiteit geen kaartje te kopen. We vinden het wel fijn als je je eventjes aanmeldt. Dat kan via onze website www.bibliotheekaandevliet.nl of in de Bibliotheek’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter