Nieuws
Wethouder Marcel Belt opent bijzondere solo-expositie

In Galerie ARTIBRAK wordt op zaterdag 20 april de eerste solo-expositie van Lynette de Vries-Myburgh geopend. In haar schilderijen neemt ze de toeschouwer mee de natuur in en toont ze soms op een speelse manier het samengaan van de mens en die natuur. Haar realistische acrylstillevens van strand en zee met schelpen, vlinders en duinkruiden, bloemen en vogels krijgen een diepere betekenis door de symboliek in haar werk.

De compositie en het fraaie kleurgebruik van haar stillevens dagen je uit goed te kijken. Zie bijvoorbeeld het doek met schelpen waarbij het zand glinstert door het gebruik van bladgoud. Die gouden glinstering staat voor het waardevolle leven in zee, waar we zuinig op moeten zijn. Voor de bewoners van onze regio zijn ook haar grote doeken met titels als “Landgoed Marlot’ en ‘Strandwandeling’ zeer herkenbaar.

Lynette zal zelf in de galerie aanwezig zijn op de vrijdagen: 26 april en 3, 10 en 17 mei. Galerie ArtiBrak is te vinden aan de Herenstraat 76 Voorburg – www.artibrak.nl. Openingstijden: woensdag t/m vrijdag en zondag: 13-17 uur, zaterdag 12-16 uur.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter