Nieuws
19-4 Geweldige opbrengst Amnesty collecteweek

De collecteweek voor Amnesty International (10 – 16 maart) heeft in Leidschendam-Voorburg dit jaar het mooie bedrag van 6552 euro opgebracht. Goede giften aan de deuren en bijdragen via de digitale collecte hebben dit met elkaar opgeleverd. Dankzij de collectanten, die soms door weer en wind op pad zijn geweest in zowel Leidschendam als in Voorburg.

Wilt u zelf ook meedoen met acties van Amnesty in Leidschendam-Voorburg of volgend jaar helpen collecteren? Laat het weten via info@vlietstreek.amnesty.nl.

 

Met de opbrengst van de collecte kan Amnesty International het werk voor mensenrechten wereldwijd voortzetten. Amnesty is een onafhankelijke organisatie die geen subsidies van overheden ontvangt. Daarmee zijn donaties en collectes een belangrijke en noodzakelijke bron van inkomsten.

 

Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op www.amnesty.nl.

Voor informatie over de activiteiten van de Amnesty groep Vlietstreek zie https://vlietstreek.amnesty.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter