Nieuws
Concert Voor de Wind in de Hoeksteen

Zondag 21 april zal in de Hoeksteen, Rozenboomlaan 119 Voorburg van 12.00-13:00 uur een concert door Voor de Wind worden verzorgd. Het Blazersensemble o.l.v. Dominic Sierat geeft voor de 4e keer een concert in de Hoeksteen.

Dit jaar spelen zij een vrolijke ouverture van Rossini (arrangement P. Clements), delen uit de Serenade nr. 2 van Brahms (arrangement N.P. Thomas), enige delen uit Porgy en Bess van Gershwin (arrangement W. Luyt) en tot slot delen uit de Legenden van Dvorák (arrangement G.M. Kay). Een mooi en afwisselend programma!
Voor de Wind is een dubbelblaaskwintet (twee fluiten, twee hobo’s, twee hoorns, twee fagotten, twee klarinetten) aangevuld met contrabas. Het repertoire is divers klassiek, van Beethoven en Brahms tot Gershwin en Piazzolla. Dominic Sierat studeerde (bas-)trombone aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, o.a. bij Brandt Attema. Als freelance trombonist werkt hij bij diverse professionele orkesten en ensembles in Nederland en België. Daarnaast is hij als vaste dirigent verbonden aan een aantal harmonieorkesten, waaronder het Symfonisch Blaasorkest Rotterdam, Harmonie Wolvega, en is hij de dirigent van het Zuid-Hollands Symfonieorkest. Sinds 2018 is Dominic de vaste dirigent van Voor de Wind.
Toegang kost € 8,00 p.p. (leden en/of vrienden van de Hoeksteen € 6,00), inclusief koffie/thee na afloop. (Pinnen is mogelijk en heeft de voorkeur).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter