Nieuws
Heibel om een schommel

Op de anders zo rustige Prinses Marijkekade in Voorburg is ruzie ontstaan over een schommel. Een van de bewoners heeft deze opgehangen aan een dikke tak van een boom bij de Broeksloot. Keurig, want er zijn zelfs beschermende materialen aangebracht om beschadigingen aan de boom te voorkomen.

Een van de buurtbewoners vindt die kinderpret maar niks en heeft geklaagd bij de gemeente. Daar werd meteen -op de bekende botte wijze- gereageerd. Die schommel moet weg. Er schijnt zelfs verscherpt toezicht te zijn ingesteld, waarbij Handhaving kijkt of er niet stiekum wordt geschommeld.

De plaatser van de schommel geeft op een pamflet aan de boom uitleg. Het gezin woont er net. Met de schommel hoopte men hun 5-jarige zoon snel aan  nieuwe vriendjes te helpen. Daarbij werd niet gerekend op een boze buurtbewoner. Nu vraagt men voorstanders van de schommel via een QR-code op het pamflet te reageren. Benieuwd wie wint: De voorstander van een rustige straat of de mensen van de kinderpret.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter