Nieuws
Meisje Djamila komt naar uitverkocht huis

 Meisje Djamila komt naar de Mall of the Netherlands! Op dinsdag 30 april is Meisje Djamila om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om haar boek Mila en de magische dromenvanger te signeren. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk! Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.


Djamila is een Nederlandse youtuber, zangeres en filmactrice. Ze werd bekend door haar YouTube-kanaal MeisjeDjamila, waarmee ze met meer dan een miljoen abonnees een van de bekendste Nederlandse vrouwelijke youtubers is. In totaal zijn haar video’s al meer dan 1 miljard keer bekeken.

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen…

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter