Nieuws
Finalistenpodium Young Minds Scholenfestival in Ludens

Donderdag 25 april wordt het Finalistenpodium gehouden van het Young Minds Scholenfestival (YMS). Het YMS dat op 16 februari jl. op het Maartenscollege werd gehouden was gelijk een groot succes. Maar liefst 9 VO-scholen namen deel aan muziek, debat en kunst. Het thema was de 17 SDG’s: de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN voor 2030. Een aantal finalisten treedt nogmaals op voor publiek. Dat gebeurt op het podium van Theater Ludens, waar iedereen welkom is.

Het wordt een gevarieerd programma met o.a. de band Moses Itch, de publieksprijs-film, overzicht van de winnende kunst- en techniekinzendingen, een prachtig klassiek optreden op de vleugel, rap en natuurlijk de winnaar van het muziekonderdeel Thomas Maljers met een zelfgeschreven tekst, waardoor zijn optreden uitgekozen werd door de jury.

Kaarten ad €6,50 kunnen besteld worden via de website van theaterludens.nl  De opbrengst gaat naar een goed doel dat door de finalisten wordt bepaald.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter