Nieuws
Food La Route weer in Voorburg

Zondag 9 juni is een speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt. Het is ook een gezellige avond uit, want veel mensen uit de omgeving doen mee. De restaurants waar je elk een gang krijgt met een bijpassende wijn, zijn: Restaurant Donati, Meetpoint, The Fox en Proeflokaal Sijgje.

Zo kun je op één avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf laat verrassen met een gerecht dat de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het wordt zondag 9 juni een bijzondere avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit betaal je 69,90 euro en krijg je een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, boeken kan op: www.FoodLaRoute.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter