Nieuws
Muziekvoorstelling: ‘Het koffertje van Ida Vos’ in de bieb

Op woensdag 24 april komt deze indrukwekkende muziekvertelvoorstelling naar Bibliotheek Voorburg. Violist Bert Vos vertelt samen met The Klezmer Society het waargebeurde verhaal van zijn moeder, de jeugdboekenschrijfster Ida Vos. Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar en hun groot(ouders). En helemaal gratis!

Over de voorstelling: ‘Het Koffertje van Ida Vos’ is een indringende muzikale voorstelling, waarin de Tweede Wereldoorlog wordt teruggebracht tot een persoonlijk verhaal. Elk kind kan zo meevoelen met de personages.

De voorstelling gaat over het ongelofelijke en waargebeurde verhaal van jeugdboekenschrijfster Ida Vos. Zij moest als Joods meisje onderduiken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Later, als volwassene, schreef Ida Vos vijf jeugdboeken over dit thema. Waaronder het bekroonde en veelvertaalde boek ‘Wie niet weg is wordt gezien’.
The Klezmer Society zorgt voor prachtige klezmermuziek tijdens de voorstelling. Een unieke ervaring!

De voorstelling is te zien in de Bibliotheek Voorburg aan de Koningin Julianalaan 257. De voorstelling duurt van 16.00 – 17.00 uur. Je hoeft voor deze activiteit geen kaartje te kopen. We eventjes aanmelden via de  website www.bibliotheekaandevliet.nl of in de Bibliotheek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter