Nieuws
Nu inschrijven voor de Voorburgse Rondgang

Op zaterdag 15 juni houdt de stichting Beeldende kunst Voorburg voor de zesde keer het kleinschalige kunstfestival “De Voorburgse Rondgang”. Dit jaar is het thema van dit kunstenfestival “Niks te verliezen”. Er is voor dit thema gekozen met een knipoog naar het EK Voetbal dat de volgende dag van start zal gaan, maar de organisatie op een diversiteit van interpretaties.

Het festival is een rondgang langs alle galeries en kunstinstellingen uit het Huygenskwartier en bestaat uit diverse onderdelen: Mini-galerietjes in de straat (ofwel een kunstmarkt), een kunstwedstrijd, workshops en muziek.

Kunstenaars werken op straat en dit zorgt ervoor dat er een echt artistieke sfeer voelbaar is. Een combinatie van ruim 20 verschillende gevestigde en beginnend kunstenaars en illustratoren maakt het voor de bezoekers altijd een feestje, zoveel diverse en bijzondere werken. Je kunt er schilderijen, tekeningen, objecten, glas en keramiek, maar ook kaarten en kleine cadeauartikelen kopen en bewonderen.

Alle galeries en kunstinstellingen uit het Huygenskwartier treden naar buiten en laten zien wat ze in huis hebben. Er worden hier diverse leuke workshops georganiseerd. Naast beeldende kunst is er ook akoestische livemuziek!

Wil je ook je eigen kunst verkopen op 15 juni, tijdens de Voorburgse Rondgang? Schrijf je dan snel in. Kijk voor meer info op: https://www.sbkvoorburg.nl/voorburgserondgang/voorburgse-rondgang-2024

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter