Activiteiten
Feest bij Goede Doelen Boekenhuis Marianne

Komende woensdag, 24 april, bestaat het Goede Doelen Boekenhuis Marianne twee jaar. En dat wordt gevierd. Tussen 11.00 en 16.00 uur is eenieder welkom voor koffie en thee met wat lekkers. Daarnaast is er een puzzelwedstrijd. Printjes van de woordzoeker liggen klaar in het Boekenhuis. Op zaterdag 11 mei om 14.00 uur worden tien Boekenhuis Marianne waardebonnen verloot onder de juist opgeloste woordzoekers. Daarnaas trakteeert het boekenhuis. Elke bezoeker mag gratis een literair juweeltje uitzoeken. Om 16.00 uur wordt aan de Stichting Jarige Job een cheque overhandigd; de opbrengst van de boeken die in het eerste kwartaal zijn verkocht. Het nieuwe goede doel is Vliet&Burgh, de jongerenopvang van het Leger des Heils in Voorburg. De feestdag wordt afgesloten met een borrel. U vindt het boekenhuis in de Franse Kerkstraat 5A Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter