Nieuws
Museum Duivenvoorde opent vanaf 25 april

Dit jaar presenteert Duivenvoorde de tentoonstelling “Buiten op Landgoed Duivenvoorde”. Een unieke ervaring die niet alleen binnen, maar ook buiten het kasteel plaatsvindt. Binnen in het kasteel kunnen bezoekers genieten van een speciale collectie kaarten, tekeningen en persoonlijke objecten die niet eerder tentoongesteld zijn. Deze objecten werpen een fascinerend licht op de ontwikkeling en het gebruik van de historische tuinen en het landgoed door de familie, met bijna honderd andere persoonlijke objecten uit de familiecollectie.

Op het landgoed zelf staan diverse activiteiten op het programma die het historische verhaal van de tuinen en het landgoed tot leven brengen. Van het bezichtigen van het oude botenhuis tot het ontdekken van de locatie van de voormalige tennisbaan en het verkennen van oude elementen zoals hekken van de hondenkennel en de originele rijtuigen. Daarnaast biedt het buitenprogramma diverse activiteiten zoals vogel- en vleermuis-spotten, seizoenswandelingen en historische tuinrondleidingen. Bezoek de tentoonstelling in het Kasteel vanaf 25 april op donderdag tot en met zondag. Tickets zijn beschikbaar via deze website: https://ticketteam.kasteelduivenvoorde.nl/nieuw/#/tickets/entrance-tickets

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter