Nieuws
Molenmuseum ruimt op, Vrijmarkt bij boerderij

Op Koningsdag,zaterdag 27 april, is er een extra reden om naar molen De Vlieger in polder Essesteijn te gaan. Niet alleen voor een gratis rondleiding door de molen, waarvan in de afgelopen weken het riet van de kap is vernieuwd. Maar ook voor koopjes voor oud en jong. Want bij de molen staat dan een stand met dubbele artikelen van het molenmuseum. Het gaat daarbij onder andere om oud gereedschap en kolenkitten. Tegelijk wordt bij op het erf van kinderboerderij Essesteijn een vrijmarkt gehouden, waar iedereen zijn of haar spullen kan verkopen. De deelname aan die markt is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden op de website www.hoeve-essesteijn.nl/agenda.  Molen De Vlieger is op Koningsdag van 11.00 tot 16.30 uur geopend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter