Nieuws
Mobiliteitsvisie Leidschendam-Zuid

Wethouder Jeffrey Keus gaat nog dit jaar met inwoners, ondernemers en organisaties praten over een mobiliteitsvisie voor Leidschendam-Zuid. Dit gebied is nu verstoken van openbaar vervoer. Nog voor de zomer wil de wethouder bovendien met een planning komen voor het opknappen van station Leidschendam-Voorburg (RandstadRail en metro). Keus wil dit station voor de inwoners van Leidschendam-Zuid beter toegankelijk maken. Nu is er maar één stijle trap die potentiële reizigers alleen naar het perron voor de RandstadRail en metro richting Zoetermeer/Rotterdam brengt. Tussen het spoor en de Broekweg heeft de gemeente een stuk grond. Daar wil men een P&R inrichten alsmede een fietsenstalling. Hoe de toegang tot het perron richting Den Haag geregeld moet worden, is nog onbekend. Op de stalen spoorbrug is daarvoor geen ruimte.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter