Nieuws
Veiligheidsdag vol demonstraties
Op zaterdag 25 mei wordt het Kennedyplein en de Burgemeester Roeringlaan in Leidschendam een centrum van veiligheid en plezier. Politie, brandweer, ambulance diensten en handhaving demonstreren hoe ze samenwerken om ons te beschermen.

Iedereen is welkom tijdens de Veiligheidsdag om een kijkje te nemen in de wereld van hulpdiensten en veiligheid. U kunt genieten van demonstraties, informatieve stands en veel activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Programma

  • 11:00 uur Officiële opening door burgemeester Vroom
  • 12:30 uur Grote gezamenlijke demonstratie van alle hulpdiensten
  • 14:00 uur Blussen van een autobrand
  • 15:00 uur Openknippen van een voertuig
  • 16:00 uur Einde

De hele middag zijn er activiteiten over het hele terrein. Onder andere een meet & greet met Chase (bekend van Paw Patrol), springkussen, schminken, spelletjes en een antieke brandweerauto om te bekijken. Of op ga op de foto in een stoer voertuig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter