Nieuws
Vrijwilligers zorgen voor groot feest in Damsigt

Op zaterdag 27 april werd Koningsdag als vanouds gevierd in de wijk Damsigt. Door het weer begon de dag een uurtje later maar in de loop vd ochtend waren de stoepen weer bemenst met kleedjes van enthousiaste ouders & kinderen die hun zolder leeggeruimd hadden of een spel hadden verzonnen om te demonstreren op de dag. Op alle hoeken van de feest locatie stond een springkussen of andere vorm van vermaak.

Om 10.00 was de aftrap van de dag met de traditionele kinder-fietsoptocht, na het succes van vorig jaar ook nu weer aangevoerd door een Oud-Hollandsch draaiorgel en een lid van Buurt Preventie Team Damsigt. Toen de rit achter de rug was, stond de lokale band No Alternative al te trappelen op het podium. Die band stond lekker te knallen, opgevolgd met het Rad van Fortuin, waar Theo met zijn eigen rad vele gesponsorde prijzen weer wist te verdelen.

De Koningsdag in Damsigt is alleen mogelijk met alle hulp van de vrijwilligers binnen het Oranje Comitee maar ook buren die helpen op de dag zelf of tijdens de opbouw & afbouw van het feest. En natuurlijk de sponsoren. Tot volgend jaar, wederom op de zaterdag! (Patrick Mingaars, Oranje Comitee Damsigt Voorburg).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter