Nieuws
Woensdag 1 mei: Met kinderen naar de zaagmolen

In de meivakantie zijn kinderen weer extra welkom bij zaagmolen De Salamander. Woensdag, van 12.00 tot 16.00 uur, is de molen aan de Wiek 19 in Leidschendam open en kunnen jongens en meisjes aan de slag met kleurplaten, potloden en verf, maken een windmolentje of bouwen met houten walfdorfmateriaal mooie constructies. Vrijwilligers zijn behulpzaam om met lijm en zaagsel een leuke ’tekening’ te maken of sturen ze met een fotopuzzel op speurtocht over het molenerf.
Op het molenerf liggen houten blokken in allerlei maten om daar mee te kunnen bouwen. Met Molendoe-boekjes – om te lezen en te kleuren – kunnen ze meer te weten komen over molens.
En vast wel hebben ouders met hun kinderen en vriendjes ook nog wel even tijd om de molen te bekijken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter