Activiteiten
Bevrijdingsconcert in Muziekcentrum Marcanto

Op zondag 5 mei om 14.00 uur begint een concert  in het Muziekcentrum Marcanto, Groene Zoom 11, tegenover de Kerkbrug. Het Dagorkest Vlietstreek en het Fly Over Jazz Collective brengen samen een muzikaal programma om de bevrijding met u te vieren. Het concert duurt tot ongeveer 16.15 uur. Inloop vanaf 13.30. De toegang is vrij.

In een feestelijk versierde zaal proberen de orkesten u mee terug te nemen naar de vreugde van de bevrijding. Ze bieden een gevarieerd programma. Ze spelen bijvoorbeeld mars- en filmmuziek, maar ook muziek uit de oorlogsjaren welke pas na de oorlog voor het eerst in Nederland kon worden gehoord. Muzikaal bijzonder is ook ‘Honor to the liberators’, dat gebaseerd is op de volksliederen van de geallieerden. En verder stelt een kleine loterij enkele gelukkigen in staat voedselpakketten te winnen. Komt u ook naar deze gezellige en vooral muzikale middag? Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter