Nieuws
Feest: In de Wolken Jubileum Zomerfestival
Op zaterdag 22 juni is iedereen welkom op het ‘In de Wolken Jubileum Zomerfestival’. Het wordt een bijzonder event, want In de Wolken bestaat 25 jaar. Met diverse auteursbezoeken, een voorleesvoorstelling, schmink, workshops, poppenkast en gratis popcorn en suikerspinnen wordt het een gezellig jubileumfeest.
Al 25 jaar is kinderboekenwinkel In de Wolken een begrip in Huygenskwartier Voorburg en ver daarbuiten. Inge en haar team adviseren jong en oud met veel passie en plezier. In de winkel zijn regelmatig activiteiten, meet & greets met auteurs en voorleesvoorstellingen. Jaarlijks organiseert het In de Wolken team een Zomerfestival om het plezier van lezen te vieren.
Er zijn diverse workshops en kinderen kunnen (op inschrijving) kennismaken met diverse auteurs. Kinderen kunnen zich schminken en popcorn of een suikerspin eten, In de Wolken trakteert! Men sluit het feest af met een voorleesvoorstelling van Michel en zijn pop Matz.
Houd de website van In de Wolken in de gaten voor het volledige programma en de auteurs die deze editie van het Zomerfestival te gast zijn: https://indewolken.nl/
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter