Nieuws
U zegt het maar: Daar gaan we weer…!
‘Naar aanleiding van de publiciteit door de lokale pers is de situatie met de afstelling van de verkeerslichten bij Antoniushove nu goed. Dat wil dus zeggen, de verkeerslichten gaan pas op groen als de tram het kruispunt geheel over is. Zoals het hoort, zodat het veilig is voor iedere weggebruiker.
Op 29 februari had ik ook in de melding bij de gemeente geschreven dat hetzelfde gebeurt bij de kruising Essesteijn bij de Hofzichtlaan en Mgr. van Steelaan. Deze situatie bij 2 kruispunten achter elkaar was voor mij de reden om het weer te melden. De verkeerslichten voor fietsers en auto’s gaan op groen terwijl tram 6 richting the Mall nog geheel op het kruispunt rijdt.
Op 14 april is deze kwestie van de verkeerslichten ook onder de aandacht gebracht en gemaild naar een wethouder, met enkele foto’s. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. Op 29 april, tijd 11.33 zie ik dat bij Essesteijn nog steeds niets is veranderd.
Na de publiciteit was mijn melding heropend en op 9 april en ontving ik uitleg over hoe ze dit op gaan lossen en wat er gedaan was. Bij de gemeente doen ze echt wel hun best…
Tja gemeente, hoe zit dit nu met Essesteijn? Bij de reacties op Facebook en uit gesprekken begrijp ik dat dit bij veel meer kruispunten is.
Hoe gaat de gemeente dit controleren en oplossen in geheel Leidschendam en Voorburg?
Weer een melding doen hierover bij de gemeente? Het blijkt dus dat publiciteit in de lokale pers de gemeente enigszins in beweging krijgt. Zeer slechte zaak’. (mevrouw I. Jerphanion)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter