Nieuws
Tong Tong Fair gaat niet door

Vervelend nieuws  voor de liefhebbers van Indonesië: De TongTong Fair gaat dit jaar niet door. Een verklaring van de organisatie geeft uitleg: ‘Met veel verdriet delen wij mee dat wij het besluit hebben moeten nemen om de 64e Tong Tong Fair (24 mei t/m 2 juni 2024) te annuleren.

Het evenement waar wij de afgelopen maanden heel hard aan hebben gewerkt, kan helaas om financiële redenen niet doorgaan. Wij begrijpen dat dit besluit voor velen een schok zal zijn. We hebben er tot het allerlaatst alles aan gedaan om dit te voorkomen.
Gekeken moet worden in welke vorm, periode en op welke plaats het evenement in de toekomst weer kan plaatsvinden. Bezoekers die al tickets hebben gekocht, ontvangen later persoonlijk bericht met nadere informatie’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter