Nieuws
Gemeente: Doe mee aan het klimaatexamen
Een bericht v an de gemeente: Doe op 17 mei om 15:00 uur samen met wethouder Duurzaamheid Marcel Belt en klimaatburgemeester Arjan Vermeulen mee aan het Klimaatexamen in ‘Huize Swaensteijn’ in Voorburg. Organisatie is in handen van het Ministerie van de Toekomst. Het Klimaatexamen is bedoeld om de urgentie rondom klimaatverandering onder de aandacht te brengen. Het geeft inzicht in de oorzaken, de gevolgen en welke oplossingen er zijn. Wees er snel bij; in huize Swaensteyn zijn slechts 35 plekken beschikbaar. U kunt ook online meedoen.

Het examen is in de raadzaal waar de rijke geschiedenis van het gebouw is weerspiegeld. Datum: 17 mei | Tijd: 15:00 – 16:00. Locatie: Huize Swaensteyn, Voorburg. Inschrijven:  https://tally.so/r/w5zb5b

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter