Nieuws
Omroep West gaat verbouwen

De interne kantoren en algemene ruimten van Omroep West gaan een verbouwing in. Van de studio’s blijven ze af. Want de uitzendingen moeten natuurlijk wel gewoon kunnen blijven doorgaan. Deze verbouwing heeft echter wel wat andere gevolgen: Binnenkort kun je niet meer zelf langskomen om bijvoorbeeld een gewonnen prijs op te halen of iets te komen afgeven voor een van de medewerkers van Omroep West.

Mocht je een prijs winnen, informeert West u hoe deze prijs bij u terecht gaat komen, of dat er een andere plek is waar u deze kunt komen halen. Daarnaast is het vanwege de verbouwing onmogelijk om dit jaar een Open Dag of andere bijeenkomsten te organiseren. Dat neemt niet weg dat wanneer het pand klaar is, dat natuurlijk volgend jaar graag aan iedereen wordt getoond.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter