Nieuws
Strandexcursie voor hele gezin

Een bericht van het IVN: ‘Meer weten over het leven van de dieren die in zee leven en wanneer ze aanspoelen op het strand ? Kom naar een van onze strandexcursies! De Strandgroep van IVN regio Leiden organiseert op zaterdag 11 mei een strandexcursie voor het hele gezin over wat je vindt en ontdekt in de zee en op het strand. Tijdstip: 13.00-15.00 uur.
Verzamelen: parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg in Katwijk aan Zee, op de hoek bij de KNRM-loods. De excursie duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het weer en wat we vinden. De excursie is gratis en voor alle leeftijden. Aanmelden hoeft niet.
Informatie is te krijgen via ivnstrand@outlook.com
TIP 1: kom op de fiets of neem uw pinpasje mee voor de parkeerautomaat.
Tip 2: Trek extra warme kleding aan! Aan zee is het altijd kouder dan achter de duinen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter