Nieuws
10-5 Eénmalige Fair in Voorburg

Dave Fisser (Captain Midnight) maakt een mooi gebaar: ‘Het annuleren van de Tong Tong Fair heeft grote teleurstelling teweeg gebracht bij de grote en hechte Indische gemeenschap binnen Den Haag en omstreken.

Omdat wij op zondag 2 juni na de feestavonden van A Walk Downtown nog steeds een complete festival-infrastructuur hebben staan op het Stationsplein, hebben wij aan een groep vrijwilligers en muzikanten van het geannuleerde festival het terrein kosteloos aangeboden. Zo kan er toch nog een evenement plaats vinden voor alle betrokken, waar zij elkaar kunnen ontmoeten dit jaar. De entree is gratis.
Het wordt een leuke middag met sfeervolle muziek van drie leuke bands en lekker eten. Wij vinden het een prachtige aanvulling op het al uitgebreide gratis programma dat die dag in het Huygenskwartier gaat plaatsvinden met o.a. Buurman en Buurman en Steven Kazan.
De Pasar Siang Kecil is wel eenmalig, want ook wij hopen dat de Tong Tong Fair volgend jaar gewoon weer terugkeert naar het Malieveld, waar dit evenement nog jaren hoort plaats te vinden!
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter