Nieuws
Brand blijft een raadsel

Op 10 maart in de avonduren brandde een trailer van het bevolkingsonderzoek borstkanker, die geparkeerd stond aan het Fluitpolderplein in Leidschendam uit. Dat gebeurde vlak bij een beveiligingscamera die de gemeente daar had laten plaatsen om wandaden van groepen hangjongeren sneller te kunnen signaleren en dus ook beter te kunnen ingrijpen. De beelden gaan rechtstreeks naar de politie.

In antwoorden op vragen van Vlietnieuws hoe het kon dat de politie niet ingreep verwees de gemeente eerder naar diezelfde politie. Daar was men weer ontstemd dat de gemeente zulks deed. Na twee maanden laat de politie nu weten dat de camera werkte, dat er opnamen zijn en dat die zijn bekeken. Het onderzoek is desalniettemin gesloten omdat de politie geen verdachten heeft kunnen opsporen. Het zal worden heropend als er nieuwe informatie binnen komt, aldus een woordvoerster van de politie. De trailer brandde uit. De schade lag boven 100.000 euro.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter