Nieuws
Vitae in Duivenvoorde: veiligheid, bewegen, vitaliteit en welzijn

Een bericht uit  Dienstencentrum Duivenvoorde: ‘In deze tijd weten we bijna allemaal wel dat bewegen goed voor ons is, maar dat kan soms best een uitdaging zijn! Ook willen we allemaal langer zelfstandig blijven wonen maar uiteraard wel zo plezierig mogelijk. Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen zijn, zelf je boodschappen te kunnen doen en te koken, heb je kracht, mobiliteit, balans en veiligheid nodig. Wij, van Dienstencentrum Duivenvoorde en Multi Fysio, zijn ervan overtuigd dat bewegen en veiligheid een voorwaarde is voor welzijn en vitaliteit.

In de week van 27 tot 31 mei is het Nationale beweegweek in Nederland om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat bezig zijn met je gezondheid leuk en gezellig kan zijn en zeker niet saai of lastig hoeft te zijn.

Dienstencentrum Duivenvoorde en Multi Fysio hebben de handen ineen geslagen en organiseren in Dienstencentrum Duivenvoorde:  Vitae! Een open dag op vrijdag 31 mei van 11 tot 16 uur die in het teken staat van veiligheid, bewegen, vitaliteit en welzijn. Op deze dag hebben we een aantal bedrijven en instellingen uitgenodigd die u kunnen helpen om u veilig en vitaal te blijven voelen zoals Vegro, Tap schoenen, Leemborg diëtisten en de Politie. Vrije entree dus kom langs voor informatie, proberen en bewegen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter