Nieuws
”Buiten op Landgoed Duivenvoorde” geopend

Afgelopen week is de tentoonstelling ‘Buiten op Landgoed Duivenvoorde’ geopend. Drie burgemeesters van de gemeenten waar Landgoed Duivenvoorde zich over uitstrekt – Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg – verrichtten de openingshandeling door gezamenlijk de vlag te hijsen bij het Kasteel. De vlaggen van Duivenvoorde wapperen nu op diverse plekken op het landgoed, waarmee de omvang zichtbaar wordt.

Het museum in het Kasteel is geopend van donderdag tot en met zondag, waarbij u een bezoek met audiotour of een instaprondleidingen, dagelijks om 11.30 uur en zondags ook om 14.30 uur kunt volgen.

In de tentoonstelling “Buiten op Landgoed Duivenvoorde” beleeft u een unieke ervaring binnen maar ook buiten. Binnen in het kasteel kunnen bezoekers genieten van prachtige kaarten, tekeningen en persoonlijke objecten die nooit eerder tentoongesteld zijn. Deze objecten werpen een fascinerend licht op de ontwikkeling en het gebruik van de historische tuinen en het landgoed door de familie, samen met bijna honderd persoonlijke objecten uit de familiecollectie. In het park komt de rijke geschiedenis van de tuinen en het landgoed tot leven. Bezoekers kunnen het oude botenhuis bewonderen, de plek van de voormalige tennisbaan ontdekken en de oude elementen verkennen. Voor tickets klik hier.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter