Nieuws
U zegt het maar: Weer een zooitje in Prinsenhof

‘Graag willen wij namens bewoners van de Leidschendamse wijk Prinsenhof u het volgende laten weten. Tijdens en na Hemelvaartdag hebben bewoners aan de Prins Johan Willem Frisolaan voor flat F er weer een zooitje van gemaakt door illegaal afval buiten te zetten. Er waren emmers met verf bijgezet die later door daar wonende kinderen zijn gebruikt om er in een daar gelegen speeltuintje hun artistieke kunsten te tonen. Gelet op deze situatie die bijna elke week daar plaats vind hebben bewoners al vele malen hun beklag gedaan bij de gemeente maar waar nimmer een gepaste oplossing voor is gekomen behalve dat het weer opgeruimd wordt door Avalex of of medewerkers van de Binnenbaan’. B.P.G.Prinsenhof (Bewoners Participatie Groep Prinsenhof)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter