Nieuws
A12: grote hinder en afsluitingen Den Haag richting Utrecht

Van 2 juni tot 1 juli voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de snelweg A12 Den Haag richting Utrecht van Moordrecht tot knooppunt Oudenrijn. Ze gaan onder andere het asfalt op de weg vervangen.
Op 11 doordeweekse dagen zijn 2 van de 4 rijstroken van Nieuwerbrug tot aan De Meern niet beschikbaar. De A12 wordt ook 10 nachten en 4 weekenden geheel in deze rijrichting afgesloten.

Weggebruikers op de A12 moeten in juni 2024 rekening houden met grote verkeershinder en fors extra reistijd die kan oplopen tot meer dan een uur.

Tijdens de werkzaamheden is de A12 Den Haag richting Utrecht 4 weekenden (7 tot 10, 14 tot 17, 21 tot 24 juni 2024 en 28 juni tot 1 juli 2024) dicht van Moordrecht tot knooppunt Oudenrijn. De A12 blijft in deze weekenden wel open van oprit Gouda tot afrit Reeuwijk.

Daarnaast vinden er 10 nachtafsluitingen plaats. Op 11 doordeweekse dagen zijn 2 van de 4 rijstroken niet beschikbaar van Nieuwerbrug/Harmelen tot aan De Meern. Er geldt dan een snelheidsbeperking van 90 km/h.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter