Nieuws
Brug Plaspoelhaven, het blijft behelpen

De ophaalbrug bij de Plaspoelhaven in Leidschendam moet ook dit vaarseizoen met de hand worden bediend. Een installatie voor zelfbediening die al eind vorig jaar geïnstalleerd had moeten worden komt er pas na het huidige vaarseizoen. De aanbesteding duurde langer dan voorzien en verder zijn er lange levertijden voor noodzakelijke onderdelen. Dat heeft een woordvoerster van B&W desgevraagd laten weten. Vorig jaar zette de gemeente brugwachters in voor de bediening. Dat heeft de gemeente naar schatting enkele tienduizenden euro’s gekost. De brugwachters komen deze zomer niet terug. Opvarenden van boten die de haven in of uit willen moeten de brug zelf bedienen middels een accutol.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter