Nieuws
Wandel mee door Voorburg met Kees van der Leer

Op tweede pinksterdag, maandag 20 mei openen kastelen, landgoederen en buitenplaatsen de deuren tijdens Dag van het Kasteel. Kom het verleden beleven. Dit jaar is het thema Aan tafel!. Ontdek het zelf en wees deze dag van harte welkom bij een van de deelnemers uit de Zuid-Hollandse landgoederenzone.

Wandel mee door Voorburg en ontdek de vele verborgen verhalen, verteld door Kees van der Leer. Hij leidt je o.a. langs diverse buitenplaatsen, ook langs een dat een echt spookhuis is geweest. De wandeling voert verder langs het huis waar Vincent van Gogh geregeld op de stoep stond, maar eveneens langs het kleine huisje waar Spinoza werkte aan zijn beroemde boek over vrijheid van meningsuiting. Verderop is het buiten te zien van dokter Van Deventer die wellicht iets had te maken met de mummies van Voorburg.

De wandeling start aan de voorzijde bij Buitenplaats Middenburg, Westeinde 28 in Voorburg. Van 11.30 uur tot 13.00 uur of 14.00 tot 15.30 uur.

Vooraf opgeven is vereist via keesvanderleer@gmail.com. Maximaal 15 deelnemers per wandeling.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter