Nieuws
Muziekboeket Top 100 op Midvliet

Het populaire verzoekplatenprogramma Muziekboeket wordt elke zondag tussen 10:00 en 12:00 uur uitgezonden via Midvliet FM. Wekelijks worden er veel verzoekjes aangevraagd en uiteraard zijn sommige platen in de loop van de tijd meerdere malen te horen. Technicus en muzieksamensteller van Muziekboeket, Peter Wilbrink, heeft van de binnengekomen verzoekjes een Top 100 vervaardigd.

Deze lijst wordt op Midvliet uitgezonden op tweede pinksterdag, maandag 20 mei, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Uiteraard hoort u de bekende Muziekboeket-stemmen die de lijst zullen presenteren.

Het schema ziet er als volgt uit: van 10 tot 12 uur hoort u Willem Moleveld; van 12 tot 14 uur hoort u Albert van de Biezenbos; van 14 tot 15 uur hoort u Gerard van der Meij; van 15 tot 17 uur hoort u Karin van der Spek. Het is tijdens deze Top 100 mogelijk om verzoekjes aan te vragen voor de uitzending van 26 mei.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter