Nieuws
Ook vrouwen Forum Sport kampioen

Een week na de mannen, zijn ook de vrouwen van Forum Sport kampioen geworden. Hierbij een verslag van Jean Nederlof.

Zaterdag 18 mei 2024 de dag dat vrouwen 1 kampioen kon worden in de tweede klasse c . Ifc de ploeg waar uit 2-2 tegen werdt gespeeld had dezedag niks te vertellen in Voorburg. Vanaf minuut 1 een geconcentreerd Vrouwen 1 en de jacht op.doelpunten was ingezet. Met mooi combinatie voetbal werden er kansen gecreëerd en in minuut 15 wasbhet al raak , na een mooie steekbal van Eline Hoogteijling op de diepgaande Dafhna Geels en de goal viel. Toen ontplofte Voorburg want het was druk op sportpark het Loo met 600 honderd mensen langs het veld en de dik verdiende 1-0 stond op het scorebord.
De dames uit Voorburg bleef IFC afjagen en hadden steeds snel de bal en combineerden  er rustig op los. Na de rust was de wedstrijd snel beslist , Ginger Wouters passeerde aan de rechterkant 3 dames speelde de bal door diverse dames en Taria Doornkamp met de meer dan terechte 2-0 in minuut 55.
Forum.Sport vrouwen 1 was los en creëerde kans op kans , waar IFC de gehele wedstrijd niets creëerde en Dominique Vermeulen een rustig middag had in haar doel. In minuut 73 een vrijetrap vlakbij de cornervlag en krulde Roxxane Vissers de bal in de verste hoek en de 3-0 op het scorebord. In minuut 94 floot de uitstekende scheidsrechter in een sportieve wedstrijd
voor het einde en was het een groot feest op het veld. (foto Ap de Heus)