Nieuws
Regiospel leert: Scouting springlevend
Wie afgelopen zaterdag in het  Sytwende park was, heeft ze vast wel opgemerkt. Die ochtend was er een sportleraar die een openbare Kai Chai les gaf in het park. Hij had speciaal 3 uur watervalmuziek meegenomen. Maar wat bleek, niemand had de advertentie gezien en de scouts kwamen daar helemaal niet voor. Zij kozen er voor met hem een natuurkleed te maken met allemaal spellen.
De scouts waren bijeen voor een regiospel van de scoutinggroepen uit de regio. Waarbij ook leden van Voorburg, Rijswijk, Leidschenveen, Leidschendam en Ypenburg aanwezig waren. Alle welpen, jongens en meisjes van 7 tot 11, stonden hier in een grote kring omheen. De spellen waren allemaal zeer divers, van actief tot nadenken.

De inzet die de welpen hebben getoond, is beloond met een naambandje als herinnering aan deze mooie dag. Al met al was het weer een geslaagde middag.

Lijkt scouting nou ook iets voor uw kind (of voor jezelf), surf dan snel naar www.scouting.nl om een scoutinggroep in uw buurt te ontdekken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter