Nieuws
BoekStartdag bij Bibliotheek Voorburg

Zaterdag 1 juni is het BoekStartdag bij de Bibliotheek aan de Vliet. Een extra feestelijke dag, omdat BoekStart alweer 15 jaar bestaat. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen op deze dag een extra hartelijk welkom.

Tijdens deze dag ontdek je hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen aan de BoekStartcoaches. Doe voor meer informatie ook mee aan het webinar ‘Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen’ op donderdag 30 mei.

 Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is goed voor hun taalontwikkeling! Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven? Welke boekjes zijn geschikt? Jolien Hesselberth vertelt hierover in het gratis BoekStart Webinar op donderdag 30 mei 2024 om 20.00 uur. Het webinar duurt ongeveer een uurtje en is speciaal voor (groot)ouders van jonge kinderen. Aanmelden voor het webinar kan via de website van de Bibliotheek aan de Vliet: www.bibliotheekaandevliet.nl.

Het programma van de BoekStartdag

 10.00 uur: Voorleesvoorstelling door Michel
(van Kinderboekenwinkel In de Wolken – Voorburg)

10.30 uur: Workshop Babymassage door Amare Baby Spa
Voor kinderen tot 8 maanden, graag zelf een handdoek meenemen

11.30 uur: Music Monkeys
Zingen, spelen en samen dansen

De activiteiten zijn allemaal gratis. Je hoeft je niet aan te melden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter