Nieuws
Ook deze zomer Pricknicken in Leidschendam
Ook dit jaar zal de BPG.Prinsenhof in de gelijknamige wijk weer meerdere keren een priknick organiseren. Deze gezellige en ook nuttige samenkomsten zijn voor de bewustwording van een opgeruimde en schone wijk en wij hopen hiermee ook een onderlinge band tussen bewoners te bewerkstelligen.
Men begint de dag met een uurtje (plus/minus) zwerfafval opruimen om daarna met z’n allen te gaan genieten van een hapje en drankje in het park.
Op de zaterdagen 8, 22 juni 13, 27 juli en 10, en 24 augustus zullen zij om 11:00 verzamelen in het park bij “de loopplank” naast het basketbalveld en vanuit daar steeds een deel van de wijk  opruimen.
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar b.p.g.prinsenhof@gmail.com met daarin vermeld , het aantal personen en of er rekening gehouden dient te worden met etenspatronen (vega,Halal enz.)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter