Nieuws
A Walk Downtown: Voorburg feest weekend lang

Het complete programma van A Walk Downtown is bekend. Naast de Stationsplein-concerten, is er volgende week zowel op zaterdag als zondag een uitgebreid gratis programma in de straten van het Huygenskwartier Voorburg.

Op zaterdag 1 juni kan men funshoppen en zijn er volop leuke mobiele muziekjes in het gebied. Op het podium voor de Hoogvliet is er entertainment en een spelshow a la “Ik hou van Holland”, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Tussen 17 en 20 uur is er live muziek bij de Meatpoint van The Vanilla Queens en bij het Torentje van de fantastische pianist Mr. Boogie Woogie.

Zondag 2 juni is er ook een bomvol programma. Men start om 11 uur op het Stationsplein met de gratis meezingbrunch. Vanaf 13 uur is er de Kids Fun Walk en is er een optreden van o.a. Buurman en Buurman en Steven Kazan. Haal je deelname kaart, speel alle spelletjes en haal met een volle kaart een gratis ijsje bij Donna!

Ook is er weer volop live muziek op zondag bij de podia en bij de Pasar Siang Kecil, de mini-Pasar Voorburg op het Stationsplein. Beide dagen is er een Home Made Market, aangevuld met kraampjes van ondernemers uit de Herenstraat.
Kijk voor het hele programma op www.awalkdowntown.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter