Nieuws
Overal zuiver water in het Vliethuys dankzij Roparun

De 2024 editie van de Roparun die onlangs plaatsvond, heeft onder andere gezorgd voor een prachtige donatie aan Hospice Het Vliethuys. Dankzij meer dan 5.000 deelnemers, verspreid over ruim 200 teams, kon de Roparun ook dit jaar weer tal van goede doelen blij maken. Voor het Vliethuys betekende de bijdrage dat de aanschaf van een tweede Brita waterdispenser mogelijk werd.

De tweede waterdispenser is geplaatst in de keuken en is een zeer welkome aanvulling. Vorig jaar werd, dankzij een donatie van Lions Voorburg, al een eerste waterdispenser in de woonkamer geplaatst.

Nu kunnen alle bewoners, mensen met een beperkte levensverwachting voor wie zorg thuis niet meer mogelijk is, hun familie en vrienden én alle vrijwilligers, verpleegkundigen en coördinatoren 24 uur per dag beschikken over gezuiverd, hygiënisch en naar keuze gekoeld of ongekoeld water. Plastic flessen worden hierdoor overbodig.

Alle vrijwilligers, verpleegkundigen, coördinatoren en het bestuur van het Vliethuys zijn, namens alle huidige én toekomstige bewoners, Roparun en haar deelnemers zeer erkentelijk voor deze bijzonder duurzame donatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter