Nieuws
Forum Sport huldigt vertrekkend stadion speaker Frans Smits

Na de wedstrijd Forum Sport – RKDEO werd er in de bestuurskamer aandacht besteed aan Frans Smits die afscheid nam als “stadion speaker”. Frans heeft dat zo’n 30 jaar gedaan. Eerst bij TONEGIDO en later bij Forum Sport. Hij deed dat altijd op een bijzondere manier en gaf op deze wijze wat extra sfeer rondom en tijdens de wedstrijden van het 1e elftal en soms ook, op uitnodiging, bij andere speciale wedstrijden van Forum Sport teams. Allemaal vanuit de speciale unit, net naast het scorebord.
Voorzitter Mark van den Honert bedankte namens de vereniging Frans voor zijn vele jaren als omroeper en overhandigde Frans een mooie bos bloemen en gaf hem tevens een bijzonder cadeau. Een speciale replica microfoon met daarop de tekst “Frans Smits, the voice
of Forum Sport”.
Frans benadrukte in zijn dankwoord dat hij niet weggaat bij de club maar alleen deze taak beëindigt. Hij zal samen met zijn vrouw Dineke de ontvangst van gasten in de bestuurskamer coördineren. Zijn omroeperstaak zal worden overgenomen door Mario Siebers, en dat met nog
twee andere Forum Sporters.  door Jean Nederlof, foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter