Nieuws
Mall: Stabilisering van de verkeerssituatie

Op het Raadhuis ziet men dat de verkeerssituatie rond de Mall zich stabiliseert. Dat blijkt uit een bericht van B&W aan de gemeenteraad. ‘Op basis van historische data worden de belangrijkste autoroutes van en naar de Mall bewaakt. Op die routes zien we dat de reistijden in 2023 en het eerste kwartaal 2024 vergelijkbaar zijn met 2022’.

B&W zien wel een toename van verkeer als het weer slechter is. Dan is zichtbaar dat er meer auto’s op de parkeerterreinen staan en dat het substantieel drukker op de weg is. Niet alleen nemen dan de reistijden op de belangrijkste routes van en naar de Mall toe, maar ook op de N14 van en naar Den Haag is het dan drukker, melden B&W. De beweringen worden niet met cijfers onderbouwd. Er worden ook geen maatregelen aangekondigd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter