Nieuws
Vet Gezellig in Theater Ludens

Dit is het programma van Theater Ludens in de periode van  zondag 9 juni tot en met donderdag 13 juni.

Zondag 9 juni: Special/ Alwin Ritstier / Vet Gezellig. Aanvangstijd: 14.00. Toegangsprijs: € 12,50. 

Al jaren deelt Alwin zijn ervaringen met angst online via zijn kanaal ‘Vet Gezellig’. In 2019 bracht hij de documentaire ‘Zo Voelt Extreme Angst’ uit, die meer dan 165 duizend keer werd bekeken. In 2020 kruisten de paden van Alwin en Ghislaine elkaar. Samen creëerden ze in 2021 de documentaire ‘Mijn vriendin heeft Autisme’, die meer dan een half miljoen kijkers trok en veel reacties ontlokte.

Met deze theatershow willen zij hun kijkers samenbrengen en een exclusieve update geven over beide documentaires in een intieme setting. Het wordt een aangename, luchtige combinatie van een persoonlijke update, interactie met jullie als kijkers en videofragmenten.

Donderdag 13 juni: Theater Cinema / Le pot-au-feu / Frankrijk 2023. Aanvangstijd: 14.00 uur. Toegangsprijs: € 9,00.  

Drama van Trần Anh Hùng. Met o.a. Juliette Binoche, Benoît Magimel en Emmanuel Salinger.

Verrukkelijke foodporno van de Vietnamees-Franse regisseur Trần Anh Hùng (The Scent of Green Papaya, Norwegian Wood), gesitueerd in een prachtig chateau in het Frankrijk van eind 19de eeuw. Alleen al de openingsscène is onvergetelijk: veertig minuten lang kijken we naar hoe chef Eugénie (Juliette Binoche) een meergangenmenu bereidt voor de kasteelheer (Benoît Magimel), die al jaren smoorverliefd op haar is.  Dat liefde door de maag gaat weten we natuurlijk allemaal, maar het werd zelden zo subliem in beeld gebracht. Gebaseerd op de roman La vie et la passion de Dodin-Bouffant, gourmet uit 1924. Bekroond met de prijs voor beste regie in Cannes.

Theater Ludens,  Burg. Feithplein 95  2273 BW Voorburg. Tel. 070 387 11 68: alleen tijdens openingstijden van de kassa. Kassa geopend: zaterdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur en één uur voor iedere voorstelling. 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter