Nieuws
Wandelen met Marian Turkesteen: Gezellig lentefeest

Het was zaterdag  een gezellige bedoening bij Molen de Vlieger en de kinderboerderij in polder Essesteijn. In deze tijd van het jaar worden de schapen, die in het grasland bij de molen leven, geschoren. Ze worden zo voorbereid op de komende, hogere temperaturen. Al jaren wordt dit aangegrepen om er een feestelijk happening van te maken. Zo kon jong en oud  op het erf van de kinderboerderij zien hoe de schapen vakkundig uit hun winterjas geholpen werden.
Ook werd de inwendige mens niet vergeten: er stonden tal van kraampjes, waar oa hamburgers, poffertjes en zelfs suikerspinnen te koop waren. Nadat de bezoekers zich hier vermaakt hadden, konden ze doorlopen naar Molen de Vlieger. Daar mochten ze, onder leiding van een gids, gratis het museum bezoeken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter