Nieuws
NAVO-top volgend jaar in World Forum

In 2025 is Den Haag gaststad van de NAVO-top. De top is van 24 tot en met 26 juni 2025. De top is in het World Forum. Het is de eerste keer dat Nederland een NAVO-top organiseert.

Tijdens de top komen ongeveer 45 staatshoofden en regeringsleiders, 45 ministers van Buitenlandse Zaken en 45 ministers van Defensie samen met hun delegaties naar Nederland. Er komen ook ongeveer 2.000 journalisten om verslag toe doen van de NAVO-top. Er is ook een conferentie voor genodigden. Daar komen naar verwachting 500 mensen. In totaal komen er waarschijnlijk ongeveer 8.500 mensen. In de tijd dat de NAVO-top in Den Haag is, neemt de gemeente verschillende maatregelen. Bijvoorbeeld voor de bereikbaarheid en de veiligheid.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter