Nieuws
Een heel weekend A Walk Downtown
Dit weekeinde staat Voorburg in het teken van  A Walk Downtown, een geweldig weekend in het oude centrum. Naast de Stationsplein-concerten, is er zowel op zaterdag als zondag een uitgebreid gratis programma in de straten van het Huygenskwartier. 
Op zaterdag kan men funshoppen en zijn er volop leuke mobiele muziekjes in het gebied. Op het podium voor de Hoogvliet is er entertainment en een spelshow a la “Ik hou van Holland”, waarmee je leuke prijzen kan winnen. Tussen 17 en 20 uur is er live muziek bij de Meatpoint van The Vanilla Queens en bij het Torentje van de fantastische pianist Mr. Boogie Woogie.
Zondag 2 juni is er ook een bomvol programma. Gestart wordt om 11 uur op het Stationsplein met de gratis meezingbrunch. Vanaf 13 uur is er de Kids Fun Walk en is er een optreden van o.a. Buurman en Buurman en Steven Kazan. Haal je deelname kaart, speel alle spelletjes en haal met een volle kaart een gratis ijsje bij Donna!
Ook is er weer volop live muziek op zondag bij de podia en bij de Pasar Siang Kecil, de mini-Pasar Voorburg op het Stationsplein. Beide dagen is er een Home Made Market, aangevuld met kraampjes van ondernemers uit de Herenstraat.
Kortom, teveel om op te noemen dus kijk voor het hele programma op www.awalkdowntown.nl
Meezingbrunch
Een leuk onderdeel van het festival is de gratis Stads Meezing Brunch op het Stationsplein op zondag 2 juni. Vanaf 11 uur is iedereen welkom en de Rotary helpt i.s.m. WoeJ mee om ook ouderen uit diverse verzorgingshuizen op te halen, zodat ook zij kunnen meegenieten van de sfeer van A Walk Downtown.
Vanaf 11.30 uur gaat de gezelligheid beginnen met de Disco Bingo Golden Oldies. Geen bingokaarten met getallen, maar met Oud-Hollandsche liedjes. Wordt het liedje gedraaid (en meegezongen), dan kan je deze wegstrepen. Heb je een volle kaart, dan ga je ook nog eens met een bos bloemen of lekker stukje chocolade naar huis.
Er zijn 500 brunches beschikbaar en  “op is op”, dus kom op tijd!
De Stads Meezingbrunch duurt tot 13 uur en daarna start op het plein de Mini-Pasar Voorburg en is er in de straten van het Huygenskwartier een uitgebreid gratis programma voor de hele familie!
De Meezingbrunch wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Leidschendam-Voorburg, Rotary Voorburg, Sligro Den Haag Westvlietweg, HealthyMade ROC Mondriaan Woej en Vlietwensen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter