Nieuws
Bouw van project Landgoed Voorlei is begonnen

Wethouder Bianca Bremer gaf maandag samen met ontwikkelaar Erik Bruns van Schakenbosch BV, Jan Maatkamp van Thuis in Bouwen en Ivo Zweekhorst van Kroon & de Koning het officiële startsein voor de bouw van de bijna uitverkochte deelgebieden Het Lint en De Boomgaard.

Samen met de toekomstige bewoners van de eerste twee deelgebieden, gemeente en alle projectbetrokkenen werd de officiële starthandeling van de bouw van Landgoed Voorlei gevierd.

In totaal komen er op het landgoed 325 woningen, verdeeld over 9 verschillende deelgebieden. Wethouder Bianca Bremer:”Ik ben heel blij dat na 10 jaar samenwerking de bouw is gestart. Ik feliciteer de kopers! Wie kan er nou zeggen dat hij straks woont op een prachtig groen landgoed. Er komen hier 325 gevarieerde woningen en appartementen: een mooi aanbod voor toekomstige bewoners én voor de gemeente een aanwinst”.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter