Nieuws
Leeuwenharttrofee 2024 voor vrijwilligers Voedselbank

De Leeuwenharttrofee wordt sinds 2019 jaarlijks door Lionsclub Voorburg uitgereikt als blijk van waardering aan een persoon of groep die een uitzonderlijke inzet toont voor anderen.

De Leeuwenharttrofee 2024 is uitgereikt aan de vrijwilligers van Voedselbank Leidschendam-Voorburg. Op 29 mei werden dertig vrijwilligers van de voedselbank door de Lionsclub getrakteerd op een bezoek aan de succesvolle musical ‘14’ in het nieuwe AFAS Theater te Leusden om te genieten van het verhaal van en over Johan Cruijff.

Voorafgaand aan de voorstelling werd door Matthijs Engelman, president van Lionsclub Voorburg, de trofee uitgereikt aan Els de Blécourt, Rob Kuipers en Jim Sabiran, resp. bestuursleden en coördinator van Voedselbank Leidschendam-Voorburg.

(Op de foto vlnr.: Els de Blécourt, Matthijs Engelman, Rob Kuipers en Jim Sabiran. Foto: Jaap Stelling)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter