Nieuws
Burgemeester Vroom krijgt cadeau van collega in Polen

Een delegatie van het bestuur van de Stichting Erfgoed Prinses Marianne bood burgemeester Martijn Vroom (Leidschendam-Voorburg) gisteren een prachtig fotoboek aan, dat de burgemeester van Stronie Slaskie (Seitenberg) in Polen voor hem had meegegeven tijdens het bezoek dat de Stichting onlangs bracht aan de voormalige bezittingen van Prinses Marianne in Polen, waaronder haar kasteel in Camenz.

Dit boek, dat tot stand kwam onder het beschermheerschap van de Nederlandse ambassade in Warschau (Polen), illustreert de grote betekenis van het erfgoed van Prinses Marianne in die regio. Burgemeester Dariusz Chromiec van Seitenberg spreekt mede namens zijn collega van Camenz de hoop uit dat Marianne’s erfgoed een goede basis vormt voor toekomstige samenwerking met Voorburg en de Stichting Erfgoed Prinses Marianne. Op de foto (gemaakt door Ronald Meekel): Kees van der Leer en Tilly Zwartepoorte (vz) van de Stichting Erfgoed Prinses Marianne bij burgemeester Vroom.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter